In dit artikel ga ik jullie vertellen wat mijn favoriete parfums op dit moment zijn! Ik hou van lekkere geuren en heb de afgelopen tijd behoorlijk wat lekkere luchtjes verzameld. In dit artikel vinden jullie mijn top drie!

IMG_5889 - kopie

Marc Jacobs Honey:

Mijn eerste favoriete geur is er één van Marc Jacobs. Als je de naam Honey hoort denk je aan een geur die honing zal ruiken, maar honing ruik je in eerste instantie helemaal niet zo erg. De geur wordt opgeschreven als een zonnige, verleidelijke, bloemige geur – vrolijk en energiek, met een onverwachte touch. De geur stimuleert met de frisheid van groene peer die in de top wordt verlevendigd met een vleugje fruitige punch en sappige mandarijn.

  • Topnoten: peer, fruitige punch, sappige mandarijn hart oranjebloesem, perziknectar, kamperfoelie
  • Basisnoten: honing, gouden vanille, zachte houtsoorten.

Als je de geur op sprayt ruik je een hele lekkere frisse fruit geur, ik vind dit zelf heel erg lekker! Als je de geur een aantal uur op hebt veranderd deze naar een heerlijke honing en vanille geur. Ook vind ik de flesjes van Marc Jacobs altijd een vrolijke vormgeving hebben.

image1 - kopie (2)

Prada Candy:

Prada Candy is een geur die ik al jaren draag en is dus echt een favoriet van mij. Ik vind dit zo een lekkere geur, de geur is heel erg zoet en ruikt net als een snoepje. Prada Candy is wel echt een geur waar je van moet houden. Het parfum is best sterk en blijft na één spraytje de hele dag aanwezig.

Deze geur bestaat uit een combinatie van musken, karamel, honing en vanille. Wederom zit er ook in dit luchtje honing, blijkbaar vind ik dit lekker in luchtjes haha!

Ook vind ik de vormgeving van deze parfum heel erg schattig. Er is gewerkt met vooral veel roze en goud! Prada wil hiermee vooral de jongeren doelgroep aanspreken.

image2 - kopie (2)

Lancome: La vie est Belle:

Dit is een luchtje heb ik nog niet heel erg lang in mijn bezit, maar wat is deze geur lekker! Een tijdje geleden rook ik er een tester van en vond ik hem al heel erg lekker ruiken. Laatst zag ik hem staan in de winkel in de aanbieding! Het is best een prijzig luchtje dus nu die in de aanbieding was heb ik hem maar snel meegenomen.

In de geur zitten maar liefst 63 ingrediënten. Onder andere zit er een combinatie in van iris, jasmijn en oranjebloesem, dit zorgt voor een bloemige geur.

De flacon zelf vind ik niet heel erg boeiend, wel het doosje waar de parfum in zit is leuk met glittertjes.

Ook deze parfum ruikt zoet en is vrij sterk. Ik vind het een heerlijke geur en ga hem zeker nog veel dragen!

image3 - kopie

Ik hoop dat je het leuk vond om dit artikel te lezen. Ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat! Vergeet ons ook niet te volgen via Bloglovin zodat je op de hoogte blijft van al onze artikelen.

xxx

 

 

 

 

Advertenties