Vandaag heb ik een artikel over iets wat jullie misschien niet verwachten…..
Dit zijn Moppie, Bodi en James. Moppie is oud (12 jaar), Bodi is blind en James is dik. Dit zijn mijn drie schattige mopshondjes! In dit artikel kun je een kijkje nemen in het dagelijks leven van deze drie viervoeters! Kijk jij mee?

MoppieBodiJames

Moppie                                             Bodi                                  James

In de ochtend begint de dag met iedereen begroeten die beneden komt. Moppie, Bodi en James zijn eigenlijk altijd vrolijk en vinden iedereen lief en aardig.

Goodmorning!
Goodmorning!

Time for a walk! Jaja na het ochtendritueel is het tijd om naar buiten te gaan voor een beetje beweging. Deze drie kunnen urenlang snuffelen op dezelfde plaatsen, hierdoor ben je over een stukje waar je normaal 5 minuten over doet met deze drie minstens een kwartier kwijt! Na het uitgaan is het tijd voor een koekje!

Koekje alsjeblieft?
Koekje alsjeblieft?

Daarna is het tijd geworden om alweer te gaan slapen! Slapen is een favoriete bezigheid van mopshonden, het liefst slapen ze de hele dag door als het kan. Ik vind het altijd zulke schattige foto’s opleveren als ze met z’n drieën lekker bij elkaar liggen.

'jamesslapen

S ’middags zitten ze altijd rond een uurtje of één klaar voor de deur te wachten tot mijn moeder thuis komt. Omdat mijn moeder ze meestal eten geeft zijn ze erg aan mijn moeder gehecht en zijn ze altijd weer blij als ze thuis is!

mamamama

S’middags is het ook weer tijd om even naar buiten te gaan voor een wandeling. Hierna is het weer tijd om te gaan slapen!

slapen

Na al dat slapen hebben ze natuurlijk wel erg veel honger gekregen daarom is het rond een uurtje of vijf tijd voor het avondeten! Het avondeten is altijd een apart ritueel, tijdens het eten is eigenlijk het enigste moment dat deze drie elkaar niet aardig vinden. Iedereen moet dus ook op een aparte plek eten. Moppie in de tuin, Bodi in de keuken en James in de gang….

Food

Na hun eigen eten te op te hebben heeft James altijd nog honger. James is altijd erg geïnteresseerd in ons eten en laat dit ook merken door af en toe gewoon gezellig bij ons aan de eettafel gaan zitten. (Dit kan natuurlijk echt niet!!! Maarja zo een schattig gezichtje is gewoon niet te weerstaan en we kunnen er ook wel om lachen haha!)
Hier een aantal foto’s van James aan de eettafel.

JamesJames

Na het avondeten is het tijd om lekker uit te buiken en te relaxen en waar kan dat beter dan op de bank haha! Moppie en James liggen het liefst iedere avond op de bank. Bodi wil nooit op de bank en slaapt liever in z’n mand, hij is al vanaf zijn geboorte slechtziend en vindt het dus eng op hogere hoogtes te zitten.

Slapen

Na het slapen moeten ze nog even snel naar buiten om een plasje te doen, daarna is het alweer tijd om echt te gaan slapen!

Ik hoop dat jullie het leuk vonden om een dag uit het leven van Moppie, Bodi en James te zien! Ze hebben ook een eigen Instagramaccount (pugjmb) als je het leuk vindt om nog meer grappige foto’s te zien kan je die hier vinden. Hebben jullie ook huisdieren? Laat het hieronder even weten!

 

 

Advertenties