Zoals jullie misschien wel weten ben ik gek op het verzamelen van mooie tassen! Vandaag laat ik jullie mijn Rebecca Minkoff Mini MAC zien. Rebecca Minkoff tassen zijn in Nederland nog niet heel erg bekend. Voor zover ik weet worden ze ook nog nergens in Nederland verkocht, behalve in de webshop Zalando. Kijk jij mee naar deze tas?Rebecca Minkoff Mini MAC

De Rebecca Minkoff Mini MAC is een klein tasje wat je over je schouder kan dragen of crossbody. De kleur die ik kocht is lichtgrijs met zilver hardware. Ik vind dit een mooie kleur die ik het hele jaar door kan dragen. Het tasje is ideaal om mee te nemen tijdens het uitgaan, een middagje in de stad of voor een kleine boodschap.

De afmetingen:

  • Lengte: 23 centimeter
  • Hoogte: 17 centimeter
  • Wijdte: 3 centimeter
  • Draaghengsel: 60 centimeter

Mocht je deze afmetingen al te klein vinden, ook is er nog een grotere variant van deze tas de Rebecca Minkoff MAC.

Om een beetje een idee te krijgen hoe groot het tasje nu is en wat er ongeveer in past, hier een aantal foto’s.

Rebecca Minkoff mini MAC

Rebecca Minkoff

Rebecca Minkoff Mini MAC

Hierboven zie je de binnenkant zonder inhoud. Het clip detail aan de voorkant kun je losmaken, hierdoor komt er nog een rits tevoorschijn met een vakje. Dit vakje is superhandig om bijvoorbeeld pasjes veilig in op te bergen. Tijdens een avondje stappen kan dit vakje erg van pas komen!

Rebecca Minkoff Mini MAC

Rebecca Minkoff Mini MAC

Hierboven is de tas te zien met inhoud. In het zijvakje heb ik mijn telefoon gedaan. Verder zitten er zakdoekjes en een portemonnee in. Je ziet dat er nu nog plaats in de tas is voor bijvoorbeeld een klein luchtje en make-up.

Tijd om verder te gaan met de buitenkant van de tas!

Rebecca MinkoffHet draaghengsel van de tas is 60 centimeter, ik ben ongeveer 1,70 meter en bij mij hangt de tas op mijn heup als ik hem crossbody draag.

Rebecca MinkoffRebecca MinkoffDe tas heeft verschillende leuke details. Op de ritsjes staat Rebecca Minkoff geschreven en aan de andere kant van de ritsjes zit een motiefje. Op de onderkant en op de bovenkant van het draaghengsel zitten zilveren studs, dit geeft de tas net iets extra’s. Het draaghengsel zit aan de tas bevestigd met clipjes en kan je er afhalen of verstellen.

Rebecca Minkoff

De achterkant van de tas is vrij simpel, dit is ook logisch aangezien de tas naast je lichaam hangt.

Rebecca Minkoff

Door het verstelbare draaghengsel is het ook een mogelijkheid om de tas op deze manier te dragen, meer echt als een hoger schoudermodel.

Zelf ben ik erg blij met deze tas en gebruik hem vaak als ik ergens snel naartoe moet.

Je kunt tassen van Rebecca Minkoff kopen op Zalando, de Rebecca Minkoff Mini MAC kost 199.95 (niet goedkoop….maar je krijgt er wel een mooie en kwalitatief goede tas voor!) . De tas is van leer, bij de tas krijg je een dustbag en een extra setje koordjes die aan de ritsjes zitten.

Ik hoop dat jullie het een leuke post vinden! Ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat. Vergeet ons niet te volgen via Bloglovin en Instagram.

xxx

Advertenties