14februari-valentijnsdag

Zaterdag is het alweer 14 februari: Valentijnsdag. Misschien ga je wel iets leuks doen met je (potentiële) vriend. In dit artikel zie je drie outfits die je kan dragen tijdens drie verschillende dates. 

Uiteten

Wanneer je uit eten gaat is het leuk om je een beetje extra op te tutten. Zelf zou ik waarschijnlijk voor een leuk jurkje gaan. Onderstaande combinatie is wat comfortabeler. Een blouse in een mooie kleur maakt het geheel wat minder casual en een paar hoge hakken zorgen voor mooie lange benen en een sexy  uitstraling! Maak je outfit af met wat sieraden.datenight

De items:
Nude pumps      €31 Shopakira (oeps, deze verzenden niet naar Nederland!)
Zwarte pump     €20 Forever 21
Blouse                  €24 New Look
Zwarte broek     €30 Only
Ketting                 €6 Monki
De armbanden zijn ook van winkels die niet naar Nederland verzenden, maar soort gelijke armbanden kun je vinden bij bijvoorbeeld SIX, Tally Weijl en V&D.

Verrassing

Je date heeft iets voor jullie gepland maar hij wilt nog niet vertellen wat jullie gaan doen. Help! Wat trek je aan? De beste tip die ik je kan geven: laat je hakken thuis. Je wilt natuurlijk niet dat je je allermooiste hakken uit de kast hebt getrokken en vervolgens door de modder of een bos moet lopen. Ga voor schoenen waar je goed op kunt lopen, maar die ook fijn zitten. Laarsjes zijn altijd goed, maar sneakers kunnen ook. Verder is het handig om met laagjes te werken. Doe een t-shirt aan met een vest of een blazer. Zo kun je wat aan/uit doen wanneer het te koud/warm is. Door te spelen met verschillende materialen (leer, katoen etc.) maak je je outfit net even wat specialer. De opvallende tas is in deze outfit de eye-catcher. Hieronder een voorbeeld outfit!

date

De items:
Leren broek               €39,95 Vero Moda
Stapel armbanden   €7,99 H&M
Schoenen                   €99,99 Nelson
Tas                               €289,95 Karl Lagerfeld
De sjaal is van de H&M. Het vest heb ik op internet gevonden, maar ik heb een vergelijkbaar vest bij The Sting gezien!

Sportief

Jullie gaan voor valentijnsdag iets sportiefs doen. Je wilt er leuk uitzien, maar toch een comfortabele outfit aan? Dat kan! Onderstaande collage bestaat uit twee keuzes. Een simpel hemdje met een trui eroverheen of een gekleurd t-shirt met een vest. Leuke opvallende sneakers maken het af! laatste setDe items:
Alle kleding is van de H&M en de schoenen zijn van nike.
Broek                   €9,99
Grijs hemdje      €4,99
Trui                      €9,99
Boston t-shirt   €12,99
Grijs vest            €14,99
Zwarte nikes     €139,95
Roze nikes         €89,95

En anders?

Wil je nou écht indruk maken op je date? Trek dan dit t-shirt aan! 😉

you_look_like_my_next_boyfriend_tshirt-r497b1fd526464dab9b420a2dd3312441_8nhmm_512

 

Wat gaan jullie doen met valentijnsdag? En wat wordt jouw outfit?