Catrice is één van mijn favoriete budget merken. Ze hebben vaak erg leuke limited editions en ook dit keer is het weer raak! Vanaf maart zul je de limited edition Doll’s Collection van Catrice in de schappen vinden. Allemaal geïnspireerd op de jaren 60.

Catrice-Dolls-Collection7

Allereerst het preview filmpje van Catrice zelf.

Ziet er goed uit toch?

Catrice-Dolls-Collection-Collectie-Nail-Lacquer

Catrice Doll’s Collection Nail Lacquer

De potjes zijn zoals we gewend zijn van catrice, maar ze hebben nu een leuk printje aan de dop toegevoegd. In deze collectie zul je vier nieuwe nagellak kleurtjes vinden. Ze zullen €2,99 kosten.

C01 Droll Like A Doll
C02 Playing In Lavender Heaven
C03 Hide & Green
C04 Be My Porcelain Doll!
Catrice-Dolls-Collection-Collectie-Ball-Blush

Catrice Ball Blush

Ik ben echt zó benieuwd naar dit product! Het is alleen in deze kleur (Droll like a Doll) verkrijgbaar. Je brengt de blush direct aan op je wangen en je krijgt een matte abrikoostint op je gezicht. Prijs: €3,99

Catrice-Dolls-Collection-Collectie-Glamour-Doll-Mascara

Catrice Glamour Doll Mascara

De glamour doll mascara kennen we denk ik allemaal wel, hij is erg populair. Nu brengen ze een limited edition uit voor €3,99. Deze mascara brengt extra volume aan op je wimpers zonder ze te verzwaren.

Catrice-Dolls-Collection-Collectie-Matt-Dip-Eyeliner

Catrice Doll’s Collection Matt Dip Eyeliner

Na de mascara kon een mooie eyeliner natuurlijk ook niet ontbreken! Voor slechts €2,99 heb je deze matte eyeliner al in je bezit.

satin matt eyeshadow 3.89

Catrice Doll’s Collection Satin Matt Eye Shadow

Bij deze LE komen ze met drie nieuwe oogschaduws in lavendel, pastelgroen en roomwit. Ze kosten €3,89 per stuk. De satijnglans maakt deze kleuren uniek!

C01 Lavender Heaven
C02 Hide & Green
C03 Be My Porcelain Doll!

Catrice-Dolls-Collection-Collectie-Doll-Lashes

Catrice Doll Lashes

Nepwimpers kunnen natuurlijk niet ontbreken bij een sixties look. Dit prachtige exemplaar met veren kost €4,59. Het bevat wimperlijm en boven- en onderwimpers.

Catrice-Dolls-Collection-Collectie-Cuticle-Tattoos

Catrice Cuticle Tattoos

Het laatste product uit de collectie zijn de cuticle tattoos. Een setje met striktattoos voor je nagelriemen. Voor dit setje betaal je €2,39.

 

Ik vind de nieuwe Limited Edition erg leuk! De lieve kleuren passen goed bij de lente. Vooral de blush ben ik erg benieuwd naar. De cuticle tattoos vind ik ook bijzonder. Wordt dit de nieuwe trend? Ik vind het leuk gevonden, maar of het nou zo praktisch en draagbaar is?

Wat vinden jullie van de nieuwe limited edition van Catrice?

Advertenties