Apps: ik kan er niet genoeg van krijgen! De hitlijst in de app store check ik regelmatig en ik ben altijd blij als ik weer een handige app of een verslavend spelletje heb gevonden. Vandaag deel ik mijn favoriete apps van dit moment!

app

Op dit moment heb ik een iphone 4, maar over een maand of twee loopt mijn abonnement af en ga ik (waarschijnlijk) weer voor een LG. Natuurlijk zijn er standaard apps die ik vaak gebruik, denk aan whatsapp, instagram (@tamaraenmarlie) en facebook. Ik neem aan dat jullie deze  ook allemaal hebben of kennen dus hier ga ik niet verder op in.

todoistTodoist
Ik hou van plannen en lijstjes maken. Dat ik me er meestal niet aan hou maakt niet uit toch? 😉 Eerst gebruikte ik wunderlist voor al mijn lijstjes, maar sinds een tijdje gebruik ik todoist. Ik vind deze app handiger werken. Wat voor lijstjes maak ik zoal? Films die ik nog wil zien, huishoudelijke klusjes, artikel ideeën en dingen die ik nog voor school moet doen. Je kunt deze app ook op je computer gebruiken, handig!

wordpress

WordPress
Wij maken onze blog via wordpress en hiervan heb ik ook de app gedownload. Je kan er super veel mee, artikels schrijven, je site bekijken, reacties lezen enzovoorts. Ik vind het zelf handiger om artikels te schrijven op de computer dus hiervoor gebruik ik de app niet. Wel gebruik ik de app om statistieken te bekijken en reacties te lezen. Ook check ik via de app of de site er nog goed uit ziet en er niets mis is gegaan bij nieuwe artikeltjes.

Nieuws-apps
Ik vind het belangrijk om elke dag even te checken wat er in Nederland en in de rest van de wereld gebeurd. Hiervoor gebruik ik de apps van Nu.nl en van Ad.nl. De app van tvgids.nl gebruik ik ook vaak om te kijken wat er ’s avonds op tv is.

Fotobewerking
Er zijn drie apps die ik graag gebruik: LiPix, InstaFrame en Aviary. Ik heb geen directe voorkeur, ik wissel de apps af.

candycrush

Spelletjes
Natuurlijk speel ik ook graag spelletjes op mijn telefoon of tablet. Candy Crush (soda) blijft mijn favoriet. Ook Pet Rescue en Castle story speel ik vaak. Wat zijn sommige spellen toch verslavend hè?

Wat zijn jouw favoriete apps?

Advertenties