Het is weer lente! Het weer wordt warmer, het zonnetje schijnt vaker en ook in kleding is de lente terug te vinden door de fleurige kleurtjes! Mijn Furla Candy Bag gebruik ik daarom de laatste tijd ook weer wat vaker, want deze heeft ook een fleurig kleurtje namelijk oranje! Wil je meer weten over deze tas? Lees dan snel verder!

Furla candy bag

De Furla Candy bags zijn een speciale tassenlijn van Furla. Je hebt de Furla Candy bags in allerlei leuke fleurige kleurtjes en je hebt ze zelfs in een glitter uitvoering! Ik was al langere tijd helemaal weg van de Furla Candy bags, maar twijfelde altijd een beetje omdat het allemaal felle en drukke kleuren zijn en ik bang was dat ik de tas toch niet ging gebruiken. Toen ze bij de Bijenkorf met 50% korting waren kon ik het niet meer laten en heb ik er eentje gekocht.

IMG_6401 Ah wat was ik blij toen ik eindelijk mijn Furla Candy bag had! De tas is van plastic… Ja van plastic, maar het is wel plastic van goede kwaliteit, de tas is erg stevig, je hoeft dus niet bang te zijn dat de tas na een aantal keer gebruiken scheurt! Ik heb een uitvoering met een leer oranje omhulsel (noem ik het maar haha) met een snake skin vakje. De tas is 30x17x20,5 cm, ik vind dit een goed formaat waar ik genoeg spullen in kwijt kan. Ook is het echt een handtas en zit er geen schouderhengsel bij. Zelf houd ik persoonlijk meer van handtassen, ik weet niet waarom maar ik vind het gewoon fijn om een tas aan m’n arm te hebben!

IMG_6402

De tas heeft een slotje waarmee je de rits kunt sluiten. Het is niet iets wat ik veel gebruik, maar het geeft de tas toch een extraatje.

IMG_6405

Ik kan de tas op twee manieren dragen. Het leren gedeelte om de tas heen kan je er makkelijk afhalen waarna je een lichtoranje plastic tas overhoud. Ik gebruik de tas meestal met het leer eromheen, maar ik vind het in de zomer erg leuk om de licht oranje variant meer te gebruiken, ik vind het echt een zomers kleurtje!

IMG_6404

IMG_6406

Hierboven zie je de binnenkant van de tas. De tas heeft verder geen opbergvakjes, iets wat voor mij wel een nadeel is. Ik vind het bijvoorbeeld altijd wel fijn om mijn sleutels in opbergvakje te doen.

IMG_6408

Dit is de tas om mijn arm, ik ben tussen de 1,65 en 1,70 cm lang.

IMG_6409

IMG_6410

IMG_6411

Omdat de tas een fel kleurtje heeft kun je hem niet goed combineren met andere felle kleurtjes. Ik kies er daarom ook meestal voor om een rustige outfit te dragen, zoals je hierboven kunt zien! Het is een tas waar je van moet houden denk ik, ik denk niet dat iedereen met een knaloranje tas over straat zou gaan. Ik vind de tas leuk en ben er erg blij dat ik de tas toch heb gekocht. Het is geen tas die ik dagelijks gebruik omdat de kleur bij veel dingen niet past. Verder vind ik het een hartstikke fijne tas, er past veel in en de tas is niet te zwaar. Ik kocht de tas in de aanbieding voor 170 euro bij de Bijenkorf.

Wat vind jij van deze Furla Candy bag? Laat het achter in de reacties!

xxx – Marlie

Advertenties