Ik kan niet zonder concealer. ‘S ochtends vroeg heb ik vaak wallen en die laat ik het liefst zo min mogelijk opvallen. Laatst was ik op zoek naar een nieuwe concealer en ik zag de Camouflage Cream in het Catrice schap liggen. Vandaag een review.P1070932

De camouflage cream concealers liggen al een tijd in de winkel maar ik heb ze nog nooit eerder getest. Voor €2,99 nam ik 010 Ivory mee.

da7e213b10

In totaal zijn er 3 tinten verkrijgbaar.
010 – Ivory
020 – Light Beige
025 – Rosy Sand
Heel veel keuze is er dus niet en de kleuren die er zijn, zijn vrij licht. Voor mij is de kleur prima, maar dit zal lang niet voor iedereen zo zijn.P1070936P1070929

Wat zegt Catrice zelf over het product?
Een ware must-have voor de perfecte uitstraling. De Camouflage Cream heeft een langhoudende textuur die prachtig versmelt met de huid, voor onzichtbare correctie. Het egaliseert kleine onregelmatigheden en camoufleert pigmentvlekjes en rode adertjes. Deze efficiënte camouflagecrème biedt hoogwaardige dekking en kan worden gebruikt in combinatie met poeder voor een waterproof effect. Verkrijgbaar in drie verschillende tinten.

De verpakking
Ik vind de verpakking erg mooi. Simpel zwart en strak. De deksel is doorzichtig, iets wat ik altijd fijn en handig vind aan producten. Op de onderkant staat de naam en het nummer van de kleur. In dit potje zit 3 gram. Heel hygiënisch is de verpakking niet omdat je er met je vinger (of een kwastje) in moet. Zelf heb ik hier niet zoveel problemen mee omdat ik mijn handen toch altijd was voordat ik make-up op breng. P1070931P1070930

Maar nu een nadeel. Plakband! Dit zal waarschijnlijk aan Kruidvat liggen en niet aan Catrice zelf. Wat ontzettend zonde dat ze dit doen! Zoals je op de bovenstaande foto’s kunt zien heeft het dekseltje en vies plaklaagje na het weghalen van de plakband. Op de onderkant is de helft van de sticker met informatie weg. Ze moeten écht iets anders op het plakband verzinnen want dit vind ik zo vervelend!

Werking
Je kunt concealer aanbrengen met je vingers of met een kwastje. Ik gebruik zelf meestal mijn vingers. Catrice heeft ook een kwastje in zijn assortiment. De Concealer and Camouflage Brush kost €3,99. 

c5d4c2fbd9

De concealer werkt heel fijn! Hij is perfect voor donkere kringen onder de ogen. Ook voor onzuiverheden is hij goed te gebruiken. De concealer houdt het bij mij een halve dag tot een dag vol, prima dus!

Conclusie
Ik vind het een heel fijn product! De concealer werkt goed en heeft een fijn prijsje. Daarnaast is het doosje ook lekker compact en dus makkelijk mee te nemen in je tas. Ik ben enthousiast!

Advertenties