Het blijft fijn om wishlist aan te maken en weg te dromen van mooie producten! Vandaag laat ik je mijn wishlist van dit moment zien op het gebied van beauty en make-up.

wishlist

wishlistAllereerst Garnier Micellair Reinigingswater. Ik heb hier al veel over gelezen op verschillende (beauty)blogs. Dit product kan dus gebruikt worden om make-up te verwijderen. Ik ben erg benieuwd en weet zeker dat ik dit snel zal kopen! De roze versie is speciaal voor de gevoelige huid en kost €6,99.

dame

MAC blush. Ik heb nog geen enkel product van MAC (shame on me!), maar de blushes lijken me heel erg fijn! Bovenstaande blush is de kleur Dame. Een perfecte lichtroze kleur. Deze staat hoog op mijn wishlist!

mac perfect toppingmsf perfect topping

 

 

 

 

 

Waar ik ook heel erg nieuwsgierig naar ben zijn de Mineralize Skinfinish producten van MAC. Op veel sites heb ik ze al voorbij zien komen en als ik iedereen mag geloven is dit echt een topproduct. Op de site van MAC zag ik de kleur perfect topping en wauw wat ziet die er mooi uit! Ik denk wel dat dit product nog een tijdje op mijn wishlist zal staan, de andere producten op mijn wishlist zal ik denk ik eerder kopen.

mac pink plaid (matte)Op internet kijken naar MAC producten maakte me al hebberig, ik ben bang dat dit in de winkel nog erger zal zijn! Ik kwam deze mooie lipstick tegen in de kleur Pink Plaid, een perfect kleurtje voor de lente/zomer!

sleek-vintage-romance-palette-1-250x250Ik heb al twee palettes van Sleek die beide erg goed bevallen. Vintage Romance is de naam van het palette hierboven. Ik vind hem vooral erg mooi door de onderste rij.

wishlistEn Last but not least mijn gelieve Sleek Rose gold blush. Ik denk dat iedereen hem wel kent. Mijn blush heb ik helaas een tijdje geleden laten vallen waardoor hij nu bijna op is. Tijd voor een vervanger!

 

Dit was mijn beauty wishlist van dit moment! Welke items staan er op jouw wishlist? Ik ben benieuwd!

Advertenties