Vandaag laat ik jullie mijn favorieten sieraden zien. Ik ben gek op sieraden en behang mijzelf daarom bijna elke dag met oorbellen, een ring, armbanden of een horloge en ohja een ketting!

Kijk je mee naar mijn favoriete sieraden?

sieradendoosje

Als eerste favoriet heb ik mijn Buddha to Buddha sieraden. Ik heb deze de afgelopen drie en een half jaar bij elkaar gespaard. Als eerste kocht ik de ring en daarna volgde de rest….Ik draag de sieraden nog steeds bijna elke dag omdat ze eigenlijk overal bij passen. Ook worden de sieraden niet snel lelijk en beschadigen niet.

IMG_6626

In januari ben ik jarig geweest. Van het geld wat ik heb gekregen heb ik een horloge en armband gekocht. De laatste tijd zie je steeds meer rosé gouden sieraden wat ik erg mooi vind. Mijn horloges waren ook wel aan vervanging toe… Ik heb er twee van Guess bij eentje wil de batterij niet meer werken, ik heb deze al een paar keer laten vervangen en na een week stopt die er weer mee… Erg jammer want ik vind het nog steeds een leuk horloge. En het andere horloge is prima maar ik was er een beetje op uitgekeken. Tijd voor wat nieuws dus!

IMG_6621
IMG_6623

Dit zijn ze dan! Mijn twee nieuwe aanwinsten. Ik kocht dit Michael Kors horloge en een Swarovski armband. Ik ben er erg blij mee en draag ze naast mijn Buddha to Buddha sieraden erg vaak!

Dan door met de favoriete kettingen!

IMG_6624
IMG_6625

Als eerste mijn Mi Moneda ketting, ik heb deze inmiddels alweer drie jaar geloof ik! Nog steeds is dit één van mijn favorieten, simpelweg omdat dit sieraad ook bij bijna elke outfit past. Een minpunt van de Mi Moneda ketting vind ik de munten…. Zoals je op de foto ziet verkleuren de munten helemaal, dit gebeurd best snel. De munten kosten rond de 20 euro, eigenlijk vind ik dat dit dan niet zo snel mag gebeuren!

IMG_6630

Deze ketting van ‘Heart to get’ draag ik ook erg vaak. Gewoon een schattig en subtiel kettinkje!

IMG_6629

Dan statement kettingen. Ik heb er niet heel veel maar dit zijn een aantal favorieten. Vooral de gouden ketting draag ik erg vaak! De twee zilveren kettingen wil ik deze zomer ook weer meer gaan dragen!

En dan last but not least deze dot oorbelletjes. Ik kocht ze bij de Action, een setje van drie paar voor 0,89 cent!

IMG_6627

Ik hoop dat jullie het leuk vonden om mijn favoriete sieraden te zien!
Wat is jou favoriete sieraad van dit moment?

Advertenties