Het is weer maandag, dus tijd voor onze tip van de week! Deze week gaan we jullie niet blij maken met één tip, maar hebben we er twee voor je! Kijk gauw verder.

Wij zijn allebei gek op series en films. Eerder hebben we al artikelen geplaatst over favoriete series, laatst bekeken films en favoriete films. Ook weten wij dat de meeste van jullie het ook lekker vinden om ’s avonds of op een vrije dag op de bank te kruipen en een leuk filmpje of verslavende serie te kijken.

tip kruidvatOok Kruidvat weet dit! Als je nu een actieproduct koopt krijg je twee maanden gratis videoland. Als je online koopt bij Kruidvat vergeet dan niet de voucher aan je winkelmandje toe te voegen!

De actieproducten (1 product is genoeg voor 2 maanden gratis Videoland)
L’Oréal Paris make-up, Maybelline New York make-up, L’Oréal Paris en Men Expert gezichtsverzorging, Sublime Bronze, L’Oréal Paris en Garnier haarkleuring, Garnier Skin Naturals gezichtsverzorging en Ambre Solaire.

De actieproducten (let op: hierbij moet je er twee kopen)
L’Oréal Paris Studioline, Elnett, Elvive, Men Expert deodorant, Garnier Body en Garnier Fructis Style.

Op de site van kruidvat vind je alle informatie over het activeren van je videoland. Je kunt meteen na aanmelding je abonnement stop zetten, waardoor het dus écht gratis is!

tip ijs

Op dinsdag 14 april (morgen!) krijg je bij Pathé bioscopen een gratis Ben & Jerry’s ijsje. De eerste 50 personen die de Ben & Jerry’s stand voor de bioscoop van Pathé weten te vinden ontvangen een bioscoopticket.

Deelnemende bioscopen:
Pathé Rotterdam Schouwburgplein (tussen 13:30 en 15:00 uur), Pathé Amsterdam Arena (tussen 18:30 en 19:30 uur), Pathé Den Haag Buitenhof (tussen 15:30 en 16:30 uur), Pathé Breda Chasséveld (tussen 11:30 en 12:30 uur) en bij Ben & Jerry’s Hellendoorn (Reggeweg 15, tussen 14:30 en 16:30 uur).

 

Dat was de tip (of eigenlijk tips) van deze week! Fijne week!

Advertenties