Vandaag een review over twee lipbalms van Hema. Ik heb de matte en de shine variant. Benieuwd naar wat ik van deze producten vind? Lees snel verder!

hemalipbalmtekst

De nieuwe lipbalms van Hema liggen nog niet heel erg lang in de schappen maar zijn al razend populair. Zelf was ik ook erg benieuwd naar het product. Er zijn twee varianten, namelijk de matte en de shine variant. Ik kocht in beide varianten een kleur. De shine variant kocht ik in eenΒ mooie nude tint en de matte variant in een felle roze tint.

IMG_6775

De felle roze kleur vind ik erg leuk en fleurig. Vooral nu het mooi weer is, vind ik het leuk om dit soort kleurtjes te dragen. Het is kleur nummer 04. De nude tint heeft helaas geen stickertje met het kleurnummer. Volgens mij is het kleur 02.

IMG_6774

IMG_6777

IMG_6783

Links de roze kleur, deze is erg gepigmenteerd. Rechts de nude tint. Van deze kleur moest ik een aantal keer swatchen om dit resultaat op mijn arm te krijgen.
IMG_6780

Dit is de nude tint op mijn lippen! Ik vind de kleur best licht en eigenlijk zie je hem niet erg duidelijk! Wel brengt de lipbalm makkelijk aan en merk je ook echt dat dit een lipbalm is! Deze lipbalm is voor mij perfect als ik een dagje een rustig kleurtje lippenstift op wil.

IMG_6782
En dan de roze kleur, deze is ‘as you can see’ wel duidelijk aanwezig! Ik vind het een erg mooie kleur en ga deze zeker vaak gebruiken.

Ik ben erg tevreden over deze lipbalms. De matte lipbalm blijft erg lang zitten en wordt na verloop van tijd wat droger op de lippen. De shine variant blijft wat minder lang zitten maar blijft als een lipbalm aanvoelen en wordt niet zo droog als de matte variant.

De lipbalm van Hema kost 3,50.

Wat vinden jullie van de Hema lipbalm?

Liefs Marlie

Volg ons via: Instagram: Tamara en Marlie – Bloglovin:Tamara en Marlie

Advertenties