Aanstaande zondag (10 mei) is het al weer Moederdag. Dé dag om je moeder in het zonnetje te zetten en te verwennen met leuke cadeau’s. Zelf vind ik het altijd lastig om een leuk cadeautje te verzinnen dus vandaag deel ik wat tips!

moederdag-5

1. Verwendagje: Geef je moeder een gezichtsbehandeling, manicure, pedicure of dagje spa cadeau. Zo kan ze heerlijk genieten en tot rust komen. En: wanneer zij naar de spa/sauna gaat, ga jij natuurlijk lekker mee 😉

2. Geurtje/douchegel: Het is niet het meest originele cadeau, maar moeders (of vrouwen in het algemeen) vinden dit erg leuk om te krijgen!

3. Bonnenboekje: Waarschijnlijk hebben jullie dit vroeger op de basisschool allemaal wel een keer gegeven, ik wel in ieder geval. Knutsel zelf een boekje in elkaar met waardebonnen. Ze mag dit op elk gewenst moment inleveren. Je kunt bonnen maken voor een keer stofzuigen, afwassen, een dagje shoppen of een keertje koken.

4. Een dagje uit: Neem je moeder mee naar bijvoorbeeld een theatervoorstelling, een film, een cabaretier of een museum (Madame Tussaud bijvoorbeeld).

5. Bloemen: Met dit cadeau kun je nooit verkeerd zitten. Ga voor de favoriete bloemsoort van je moeder of zoek een leuk lente-exemplaar uit!

Cluster of Daisies

6. Foto’s: Tegenwoordig is het super makkelijk om online leuke foto’s te laten drukken. Je kunt zelf een poster samenstellen met diverse foto’s, maar je kunt er ook voor kiezen om één mooie foto te laten printen op hout, glas of aluminium.

7. Bonbons: hier hoef ik niets toe te lichten toch?

8. Woonaccessoires: Lekkere geurkaarsen, fotolijstjes of vrolijke kussentjes zijn altijd fijn om te krijgen!

9. Zelf gebakken taart: Je kunt de favoriete taart maken van je moeder en bekleden met fondant of marsepein. Leuk om te doen en heerlijk om te eten!

10. Thee pakket: Een simpel cadeau, maar dit wordt sowieso gewaardeerd! Koop verschillende soorten thee die je moeder lekker vindt. Koop er leuke theekopjes bij óf koop simpele theekopjes en maak hier een leuk DIY project van. Leg alles in een rietenmand met wat folie en iets lekkers voor bij de thee. Zo heb je een leuk pakketje wat je kunt geven.

 

Ik hoop dat jullie wat inspiratie uit deze tips hebben gehaald. Weet jij al wat je voor moederdag gaat geven? 

Advertenties