Hoe leuk ik het ook vind om op pad te gaan en leuke dingen te doen, van een avondje bank hangen kan ik ook enorm genieten! Vandaag deel ik mijn favoriete tv-programma’s van dit moment. Geen netflix, downloads of popcorntime, nee gewoon programma’s van de Nederlandse televisie!

Hotter than my Daughter
Op het moment dat ik dit artikel schrijf staat Hotter than my Daughter aan op de achtergrond. Ik vind dit programma zo grappig om naar te kijken! Gordon vind ik de perfecte presentator voor dit programma: grappig en eerlijk (en soms iets te gemeen). Plaatsvervangende schaamte krijg ik soms als ik dit kijk!

download

Utopia
Ja. Ik geef het toe. Ik vind het heerlijk om te kijken hoe een groep mensen samen gezet wordt en met elkaar omgaat. Ruzies die nergens over gaan, nieuwe ideeën en sappige roddels: ik hou er van! Wel moet ik toegeven dat ik vind dat de inwoners geen nieuwe of unieke samenleving hebben gebouwd, ze zijn gewoon verder gegaan zoals het er “in de buitenwereld” ook aan toe gaat. Ach, het maakt het voor mij niet minder vermakelijk om naar te kijken.

Adam zoekt Eva
Een datingprogramma waarin ze elkaar naakt beter leren kennen. Ik geloof zelf niet echt in de toegevoegde waarde van het naakt zijn tijdens het daten. Toch blijf ik het leuk vinden om datingprogramma’s (wie kent de bachelor van vroegâh nog?!) te kijken!

Schermafbeelding-2012-03-15-om-20.45.18

Shopping Queens
Op dit moment zijn ze bezig met de herhalingen, maar wát een heerlijk programma. Fred van Leer, of moet ik zeggen Fred Paillet, presenteert het en is zo lekker eerlijk! De ene week zijn de meiden heel aardig voor elkaar, de andere week lopen ze alleen maar te bitchen. De afwisseling vind ik leuk. Daarnaast vind ik het ook erg leuk om te zien wat de meiden voor outfits dragen binnen het thema.

Kerels met een kleintje
Dit programma is pas net begonnen op rtl. In Kerels met een kleintje zie je jonge stellen die hun eerste kindje verwachten. Een lekker simpel en vermakelijk programma om naar te kijken.

Peter R. de Vries: internetpesters aangepakt
Totaal iets anders dan alle programma’s hierboven, maar ook van misdaad/reallife programma’s hou ik erg veel! Dit programma is ook vrij nieuw. Ik vind het interessant om te zien wat de mensen uit het programma hebben meegemaakt of mee maken. Peter R. de Vries krijgt het ook áltijd voor elkaar om de mensen op te sporen en aan te spreken op hun daden.

 

Dit waren mijn favoriete tv-programma’s van dit moment! Naar welke programma’s kijk jij graag?

Advertenties