Vandaag een review van de Limited Edition Vaseline Queen Bee Honeylicious Lip Therapy. Een hele mond vol voor een ‘simpele’ lippenbalsem. Of is hij zo’n lange naam waard..?

vaseline

Allereerst: excuses voor de komende foto’s. Zoals je zal gaan zien zitten er al krassen op de verpakking en heb ik het product al gebruikt. In eerste instantie was ik niet van plan om een blog te schrijven over een lipbalsem. Maar: ik ben fan en wil jullie graag op de hoogte stellen van dit product!

P1080031

Waarschijnlijk hebben jullie allemaal wel eens een blikje vaseline in huis gehaald. Deze honeylicious versie is speciaal voor je lippen. Als je gaat ruiken aan de lippenbalsem ruik je een subtiele honinggeur. De lippenbalsem werkt verzorgend en geeft tegelijkertijd een glans.

De substantie is erg fijn, niet hard maar juist makkelijk smeerbaar. Wel is het een product die je met je vingers gebruikt, dus zorg voor gebruik voor schone handen! P1080032

Ik vind dit product echt ontzettend fijn! Hij verzorgt mijn lippen goed zoals beloofd. Daarnaast ziet de verpakking er toch té schattig uit? De lippenbalsem gebruik ik soms ook voor op mijn nagelriemen, ook erg fijn! Voor €2,99 koop je dit blikje met een inhoud van 20 gram.

Limited Edition Vaseline Queen Bee Honeylicious Lip Therapy is zijn lange naam helemaal waard, wat een ontzettend fijn product!

Advertenties