Blush is absoluut één van mijn favoriete beautyproducten! Laatst was ik bij Kruidvat en werd mijn aandacht getrokken door een mooie roze blush met (lichte) kleurverloop. Niet veel later rekende ik €3,59 af en had ik deze mooie blush in mijn bezit!1 (1)

1 (2)Essence Blush up! 20 Pinky flow is de kleur die ik kocht. De verpakking is strak en doorzichtig. Precies waar ik van hou! Ik vind het veel fijner als je direct ziet welke kleur het is, zonder de achterkant te lezen of de blush open te moeten doen.

1 (3) 1 (4)

Zoals ik al zei heeft de blush een lichte kleurverloop. De linkerkant is wat feller en donkerder roze en het loopt over naar een lief zacht roze kleurtje. De blush heeft een koele ondertoon. De kleur komt in het echt meer overeen met de rechter foto. 1.2

Swatches! Links: combinatie. Midden: kleur aan de linker kant van het doosje. Rechts: kleur aan de rechter kant van het doosje.
1 (5)

Ik ben zo blij met deze blush! Als ik hem gebruik ga ik meestal met mijn kwast over het hele doosje heen zodat het de combinatiekleur wordt. De pigmentatie is goed, de prijs is prima en het product blijft goed zitten.

 

Advertenties