Graag deel ik vandaag met jullie mijn favoriete fashion items van de maand juli. Kijk jij mee?

fashion favorieten

In de maand juni en juli was er weer volop sale in alle winkels, ik hou ervan! Ik heb de afgelopen maanden daarom ook flink geshopt. Ik laat jullie een aantal nieuwe items en een oud item zien, die ze maand mijn favoriet waren!

De eerste favoriet die ik met jullie wil delen is de ripped jeans tijdens de sale heb ik er twee gekocht en ik draag de broeken erg vaak! De ripped jeans met echt enorme gaten en halve blote benen vind ik iets te overdreven maar de broek met gaten is zeker een van mijn favorieten deze maand!

IMG_7554

Als tweede favoriet deze Armani tas. Deze lag ergens ver weg in mijn kast en heb ik deze maand weer herontdekt. De tas is groot en past overal bij, wel een nadeel is dat er geen rits inzit. Als het regent is het wel handig dat de tas van plastic is alleen al je spullen in de tas worden wel nat.

IMG_7560

Ook een favoriet van deze maand is dit witte gilet. Ik ben een tijdje naar zoiets op zoek geweest. Sinds een tijdje zit er in Den Haag een River Island hier kwam ik een erg mooie gilet tegen maar deze was maarlieft 75 euro, ik schrok een beetje van de prijs. Dit was wat boven mijn budget, dus ik besloot verder te zoeken. Toen kwam ik bij Primark dit gilet tegen, voor maar 20 euro, yes! Ik heb dit gilet de afgelopen maand erg vaak gedragen, het voegt iets extra’s toe aan je outfit!

IMG_7525

Als laatste favoriet heb ik deze sandalen van de Primark. In de vorige outfit post waren ze al te zien maar toch wilde ik ze ook nog even in dit artikel noemen. Ik eerste instantie wist ik niet echt of het wel bij mij zou passen maar toch heb ik ze afgelopen maand al vaak gedragen en ben er toch erg blij mee!

IMG_7559

Wat zijn jullie fashion favorieten van de maand juli?

Liefs Marlie

Volg ons via: Instagram: Tamara en Marlie – Bloglovin:Tamara en Marlie

Advertenties