Vandaag een blogpost met Peplum inspiratie! Zoals ik al in dit artikel vertelde, heb ik laatst mijn eerste peplum shirt gekocht. Ik ben om en ik wil méér! Ik vind het leuk, speels, zomers en vrouwelijk staan. Daarnaast vind ik het leuk om inspiratie op te doen van andere dames. Ik ben op weheartit en lookbook naar leuke outfits gaan zoeken en ik deel ze met jullie!

2458404_cream_peplum_lookbookAllereerst een simpele outfit. De combinatie met een leren broek of legging vind ik erg leuk! Perfecte combinatie voor de net-niet-zomer dagen.

large (1)Vergelijkbaar met de outfit hierboven, maar dan met een knallend kleurtje: heel gaaf! Heeft één van jullie al zo’n rode peplumtop gezien? Laat het me weten want ik ben nu hard op zoek!

large (3)large (4)

Dit is ook precies mijn smaak. Een top die speciaal wordt gemaakt door een opvallende riem, mooie hakken en een skinny jeans. Ook de combinatie met het jasje vind ik erg leuk.

2480000_LookbookDeze outfit vind ik zo mooi en classy!

2765243_lookbook95

Een stoere all black outfit. Ik vind het erg leuk! Zo zie je maar: als je met stoffen/materialen speelt hoeft alleen zwart niet saai te zijn.

3050681_look-do-dia-calca-floral-peplum-leather-white-stilettos-street-style-fashion-blogger-blog-moda-style-update-ivi-cornelsen-LOOKBOOK

2401944_LBEen simpele top in combinatie met een opvallende broek! Ik vind dit erg leuk voor de zomer.

black-shoes-blazer-blog-blogger-Favim.com-530918

large (2)Ik vind het zelf lastig om een peplum top te combineren zodat ik het nu het nog wat kouder is ook kan dragen. Bovenstaande outfit vind ik erg leuk, de blazer past goed bij de top. Ook de combinatie met een leren jasje in pastel kleur is erg leuk.

large (5)

Een perfecte lente outfit! Een skinny in een lief pastel kleurtje en een witte kanten top. 2252252_photolarge

 

Ook heel leuk: geen peplum top, maar een peplum rok of jurkje!
celebrity-peplum-tops1

Om af te sluiten een aantal celebs die peplum dragen! Ik vind de eerste van Blake Lively het leukste.

Welke combinatie vinden jullie het leukste?