Al een hele tijd geleden kocht ik een nude palette bij de Action. Ik kwam er steeds niet aan toe om hier een review over te schrijven maar hier is hij dan eindelijk!

review max en more palette

 

Dit palette kosten mij maarliefst 0,79 cent, echt super weinig. Maar krijg je voor dit bedrag een oogschaduw palette waar je iets mee kunt? Een tijd geleden maakte ik ook een review over drie Max & More nagellakjes, de review hiervan kun je hier vinden!

Het leuke aan de Max en More producten van de Action vind ik altijd de gebruiksaanwijzing op de achterkant van de verpakking. Je kunt er verder niet veel mee maar ik vind het toch grappig!

IMG_6963

Dit oogschaduw palette is geschikt voor een nude look in het dagelijks leven maar ook voor avondlooks. De oogschaduw kan verwijderd worden met water en milde zeep.

IMG_6965

Ik ben zelf niet echt een ster met make-up maar vind nude tinten altijd erg mooi en kan ik goed gebruiken voor elke dag. In dit palette zitten naar mijn mening verschillende mooie nude tinten. Bij het palette zit een sponsapplicator aan beide kanten. Zelf ben ik geen fan van de sponsapplicators en gebruik daarom oogschaduwkwasten van het Kruidvat!

IMG_6967

IMG_6968
Van links naar rechts de tinten van de bovenste rij van het palette.

IMG_6969
Van links naar rechts de tinten van de onderste rij.

Bij het swatchen viel het pigment van de oogschaduws erg tegen! Op de foto kun je zien dat lichte kleuren bijna niet te zien zijn. Dit terwijl ik toch een aantal swatches over elkaar heb gedaan! Jammer.

De oogschaduw blijft niet goed zitten en door weinige pigment ben je ook even bezig met het aanbrengen. Ik moet eerlijk bekennen dat ik het palette maar twee keer gebruikt heb voor deze review en dat was het. Volgende keer ga ik toch weer sneller voor een palette van Essence of Catrice. Wat mij betreft is dit palette dus geen aanrader!

Heb jij wel eens een product van Max & More geprobeerd?

Liefs Marlie

Volg ons via: Instagram: Tamara en Marlie – Bloglovin:Tamara en Marlie

Advertenties